Op vakantie naar de Ardennen met je hond

Ga jij een gezellig weekendje weg naar de Ardennen met je gezin? Dan mag je trouwe viervoeter natuurlijk niet ontbreken. Verblijf in een luxe vakantiehuis in de Ardennen mét hond. Zo kun je met het hele gezin genieten van de prachtige omgeving. In de meeste vakantiehuizen zijn huisdieren gewoon toegestaan. Ben je benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan de chalets en vakantiehuizen van In d’Ardennen.

Naar een vakantiehuis in de Ardennen met de hond

In de Ardennen is genoeg te beleven voor mens en dier. Verblijven in een vakantiehuis in de Ardennen met jouw hond is dan ook altijd een goed idee! Er zijn tal van activiteiten die je kunt doen met het hele gezin, waarbij je de hond gewoon mee kunt nemen. Maak bijvoorbeeld een lange wandeling op een van de prachtige wandelroutes van de Ardennen. Een persoonlijke favoriet is de ‘Fit-o-meter” van Nichet. Je loopt door een prachtig natuurreservaat en op de route zijn verschillende activiteiten te beleven. Je hond kan gezellig mee wandelen! In de Ardennen bevindt jouw hond zich in een geheel andere omgeving, wat het natuurlijk extra leuk maakt. Je hond kan alle nieuwe geuren en plekken ontdekken, terwijl jij geniet van de mooie omgeving.

vakantiehuis-ardennen-met-hond
kajak op de Lesse

Waarom op vakantie naar de Ardennen?

De prachtige natuur, diverse wandelroutes en wisselende landschappen zijn kenmerkend voor de Ardennen. Het is de perfecte plek om mooie wandelingen te maken. Hoe leuk is het om de wandelroutes samen met je hond te verkennen? Een weekendje naar een vakantiehuis in de Ardennen met je hond zorgt ervoor dat zowel jij als je hond van de sprookjesachtige omgeving en ontspanning kunnen genieten. Naast de vele wandelroutes is er ook voor cultuurliefhebbers genoeg te beleven in de Ardennen. Er zijn namelijk allerlei historische plekjes te bezoeken. Zo kun je bijvoorbeeld één van de oude kastelen bewonderen of een bezoekje brengen aan de talrijke grotten van de Ardennen. Hier ontdek je op honderden meters diepte het wondermooie ondergrondse landschap. Er zijn echter ook leuke steden en dorpjes die je kunt bezoeken voor een gezellig dagje uit. Ben je toe aan ontspanning na een drukke dag vol activiteiten? Dan kun je genieten in een van de vele wellnessen in de Ardennen.

Luxe vakantiehuizen van In d’Ardennen

Bij In d’Ardennen vind je een ruim aanbod aan luxe vakantiehuizen en chalets, bekijk ze op deze pagina. In de meeste van onze vakantiehuizen zijn huisdieren toegestaan, zodat jij jouw trouwe viervoeter gezellig mee kunt nemen. Geniet samen met je hele gezin van de prachtige omgeving. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor ieder soort gezelschap en voor verschillende groepsgroottes. Door de locatie is In d’Ardennen hét perfecte startpunt voor diverse wandelroutes en andere activiteiten. Wil je meer informatie over een verblijf bij In d’Ardennen? Neem dan gerust contact met ons op. We verwelkomen je graag!

ardennen met je hond

De Ardennen is dé plek waar avontuur met plezier wordt gecombineerd. Heb jij interesse om in één van onze luxe vakantiehuizen in de Ardennen te verblijven? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze Chalets