Wie zijn wij

eigenaren in d'ardennen

Over ons

Ik ben Jan, en samen met mijn vader Kris verwelkomen we jullie in d’Ardennen. Oorspronkelijk afkomstig uit het Brusselse, ontvluchtten we vroeger geregeld de drukte van de hoofdstad om met het hele gezin te ontspannen in de mooie Belgische Ardennen. Halsoverkop verliefd op de streek, heeft mijn vader enkele jaren geleden besloten om hier te komen wonen. Met veel passie toont hij jullie dan ook al het moois wat Beauraing en zijn omstreken te bieden heeft.

Het ontstaan

Het lijkt wel gisteren, maar ik herinner me nog goed de zomer van 2004. Een week lang verbleven we met het hele gezin in een authentieke chalet in een doodlopende straat. Zo rustig, zo genieten! We hadden het onszelf beloofd om er ooit naar terug te keren en nieuwe herinneringen te maken. En toeval of niet, maar er bleek net in diezelfde straat een bouwgrond te koop. Zonder enige twijfel was mijn vader verkocht, en de grond dus aangekocht. Niet veel later stond onze eigen chalet te midden van deze weelderig groene omgeving met zicht op het heuvellandschap. Dit werd vanaf dan ons toevluchtsoord, weg van de drukte en van de stad.

Ons enthousiasme kon niet op, en vrienden en familie waren razend benieuwd naar deze fantastische chalet. Aangezien we niet elk weekend naar de mooie regio van Beauraing konden afreizen, besloten we om onze chalet te verhuren.

Huis Ardennen
ardennen

Ondertussen heeft mijn vader er zijn levenswerk van gemaakt en heeft hij verschillende huisjes in de omgeving gerenoveerd of zelf gebouwd. Deze zijn allemaal voorzien van de nodige luxe en comfort, waardoor ook jullie kunnen genieten van de prachtige natuur, rust en charme die deze streek te bieden heeft.

Wij hopen van harte dat ook jullie hier fantastische momenten beleven en kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in d’Ardennen.