Activiteiten - In d'Ardennen

Op zoek naar leuke activiteiten in de Ardennen? Voor een dosis adrenaline en avontuur ben je in de Ardennen aan het juiste adres. Maar ook als je op zoek bent naar rust en ontspanning kun je in de Ardennen terecht. Er zijn veel diverse activiteiten in de Ardennen te beleven, voor jong en oud!
vakantiehuis belgische ardennen

Wandelen

Onze chalets staan allemaal op een uitgestrekte heuvelrug die als het ware een natuurlijke grens vormt tussen België en Frankrijk. In deze bossen starten heel wat wandelingen. Wij voorzien je van downloadbare wandelkaarten in onze chalets.

Mountainbiken

Een bezoek aan de Ardennen is niet helemaal compleet zonder mountainbike. De vele bossen, veldwegen en downhills in de streek zijn namelijk het perfecte speelterrein voor zowel simpele genieters, als echte adrenalinejunkies.

Avontuur & plezier

Naast wandelen zijn er veel meer activiteiten te ontdekken in de Ardennen. Zo kun je heerlijk klimmen, kajakken, paintballen, zwemmen en nog veel meer. De echte avonturier hoeft zich nooit te vervelen, maar ook voor de relaxte vakantieganger is er genoeg te ontdekken.

Weekend ardennen

Gastronomie & brouwerijen

Heerlijk genieten van culinaire hapjes en ambachtelijke proeverijen kan in één van de traditionele brasserieën van de Ardennen. Ontdek de verhalen achter de heerlijke delicatessen.

Activiteiten en avontuur in de ardennen

Kastelen & grotten

Onze omgeving kent enkele oude kastelen en ruige grotpartijen. Volg een rondleiding op één van de locaties en waan je in een andere wereld.

ardennen

Steden in de buurt

In de Ardennen liggen mooie steden en dorpen, zowel in België zelf als over de Franse grens. Neem één van deze steden als uitvalsbasis voor jouw vakantie of activiteiten in de Ardennen.

Ontspanning en activiteiten in de Ardennen

Je kunt voor zowel ontspanning als activiteiten in de Ardennen terecht. Maak jouw bezoekje aan de Ardennen compleet met een overnachting in één van de luxe vakantiehuizen van In d’Ardennen. Hier staat rust en natuur centraal en kun je gebruik maken van alle benodigde voorzieningen. Geïnteresseerd? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij verwelkomen je graag in een van onze vakantiehuizen in de Ardennen!