Luxe vakantiehuis in de Ardennen

Ben jij op zoek naar een modern vakantiehuis of juist naar een gezellige en authentieke chalet? In d’Ardennen is dé plek om een luxe vakantiehuis in de Ardennen te boeken. In de Ardennen kun je even weg van de drukte en van de stad. Je krijgt de mogelijkheid om écht tot rust te komen in de prachtige omgeving. Door ons uitgebreide aanbod aan diverse vakantiehuizen en chalets zit er altijd wel iets passends bij. Wat dacht je van een chalet met sauna in de Ardennen? Of toch liever een vakantiehuis met jacuzzi in de Ardennen? Bij In d’Ardennen vind je het allemaal!

Een luxe vakantiehuis in de Ardennen voor groepen

De luxe vakantiehuizen van In d’Ardennen variëren in soort en grootte. Zo zijn er accommodaties beschikbaar voor 8 personen, maar is er ook genoeg aanbod voor groepen tot 20 personen. Dit maakt een weekend in een luxe vakantiehuis van In d’Ardennen geschikt voor ieder soort gezelschap. Voor een weekendje weg met familie of vrienden kun je altijd terecht in een van onze luxe vakantiehuizen!

Luxe vakantiehuis ardennen
Luxe vakantiehuis chalets in de ardennen

Ontspannen in een vakantiehuis met spa in de Ardennen

In de Ardennen zijn tal van activiteiten te beleven. Maak bijvoorbeeld een prachtige wandeling op één van de mooie wandelroutes. Onze persoonlijke favoriet is de Fit-o-meter’ van Nichet. Deze wandeling vormt een lus door het natuurreservaat. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor bijvoorbeeld een spannende mountainbikerit. Zo zijn er in de Ardennen speciale routes voor liefhebbers van mountainbiken. Deze routes worden ook wel de ‘RAVeL’ genoemd. De routes van de RAVeL mag je zeker niet missen als je graag sportief bezig bent! In de Ardennen zijn eindeloos veel activiteiten te beleven voor jong en oud. Omdat de Ardennen veel variatie aan activiteiten te bieden heeft, is het de perfecte bestemming voor ieder gezelschap. Na de activiteiten kun je genieten van ontspanning in een vakantiehuis met spa in de Ardennen. Wat wil je nog meer?

Vakantiehuis met jacuzzi in de Ardennen

Als je toch liever een vakantiehuis met jacuzzi in de Ardennen wilt, ben je bij ons ook aan het juiste adres. Onze vakantiehuizen en chalets zijn de perfecte plek voor ultieme ontspanning. Bekijk het aanbod van de luxe vakantiehuizen van In d’Ardennen en laat je inspireren! Met een weekendje weg in de Ardennen kun je genieten van de rust, natuur en charme van de omgeving. Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in één van onze prachtige vakantiehuizen In d’Ardennen! Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!